ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ... μια όμορφη πόλη του Έβρου

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ... μια όμορφη πόλη του Έβρου
Η πόλη μας απο ψηλά..

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Ορέστεια 2008-Πρόγραμμα Τετάρτης κ Πέμπτης

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (Δ.Ε.Π.Α.Ο.) διοργανώνουν τις γενέθλιες πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2008» γιορτάζοντας τα 85 χρόνια από την ίδρυση της πόλης μας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Τετάρτη 4 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 29 Ιουνίου 2008. Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης σε όλους εκείνους που δημιούργησαν τη νέα πόλη, τη Νέα Ορεστιάδα.
Τετάρτη 11/6
Κεντρική Πλατεία- 9:00 μ.μ. Συναυλία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ με τίτλο «Το ένα τραγούδι φέρνει τ' άλλο». Νωρίτερα, στην κεντρική πλατεία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση από το Ιατροκοινωνικό Κέντρο της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δήμου Ορεστιάδας θα πραγματοποιηθεί γιορτή για το περιβάλλον με καλλιτέχνες που θα δείξουν πώς δημιουργούμε έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά (πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2552081375).
Πέμπτη 12/6
Χώρος Κ.Α.Π.Η. (οδός Πατρ. Γρηγορίου)- 8:00 μ.μ.Βραδιά αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία. Εκδήλωση από το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Ορεστιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: