ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ... μια όμορφη πόλη του Έβρου

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ... μια όμορφη πόλη του Έβρου
Η πόλη μας απο ψηλά..

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Κάδοι ανακύκλωσης ζωγραφισμένοι απο τα παιδιά



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στήθηκαν στην κεντρική πλατεία 4 κάδοι ανακύκλωσης ζωγραφισμένοι από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και του Παιδικού Σταθμού Κλεισσούς για τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών.
Μακάρι ολοι οι καδοι της πολης μας να ειχαν τοσο ομορφα χρωματα.. Μπραβο στα παιδιά που τους ζωγράφισαν !!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκδήλωση με κάδους ανακύκλωσης; Και πού είναι τώρα οι κάδοι ανακύκλωσης;

Dhmotiko RadiofonoOrestiadas είπε...

οι καδοι ανακυκλωσης εγιναν απο τα παιδια με αφορμη την ημερα περιβαλοντος και θα τους αφηναν εκει για λιγες ημερες μονο.. γι αυτο δεν υπαρχουν πλεον στην κεντρικη πλατεια

Ανώνυμος είπε...

Νόμισα ότι η εκδήλωση έγινε από το δήμο ο οποίος και τοποθέτησε κάδους για μόνιμη χρήση. Ζωγραφισμένοι από τα παιδιά μεν, αλλά για να τραβήξουν την προσοχή των πολιτών. Συγνώμη για το λάθος μου.

Σήμερα είδα έναν βαμμένο κάδο σε κάποιο δρόμο, και νομίζω ότι είδα τα αρχικά Α.Η.Η.Ε. = Απόβλητα Ηλεκτρικού Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού.
Μακάρι να λειτουργήσει το πρόγραμμα.

Dhmotiko RadiofonoOrestiadas είπε...

Ναι ετσι ακριβως εγινε... μακαρι βεβαια ολοι οι καδοι να στολιζοταν απο τα παιδια τοσο ομορφα ..θα ηταν πιο ομορφη η πολη μας .
οσο για το προγραμμα με τα Απόβλητα Ηλεκτρικού Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού θα προσπαθησουμε να βρουμε περισσοτερα στοιχεια κ θα επανελθουμε

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι στο ότι οι κάδοι δεν είναι στολισμένοι, αν ήταν αυτό, εύκολα λύνονταν. Το πρόβλημα είναι στο ότι ως κοινωνία, είτε πολίτες είτε αρχές, δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά ορισμένα πράγματα σοβαρά, όπως είναι η καθαριότητα που αφορά τους χώρους που είναι έξω από το σαλόνι του σπιτιού μας και του αυτοκίνητου μας.
Που είμαστε πεπεισμένοι ότι αν έχουμε καθαρό σπίτι και αυτοκίνητο είμαστε καθαροί.

Ανώνυμος είπε...

Μια πρόταση:
Να εκπέμπονται συνεχώς μηνύματα από τηλεόραση και ραδιόφωνο, εναντίων της απόρριψης των σκουπιδιών, και των συσκευασιών των φυτοφαρμάκων. Να γίνουν έντονες προσπάθειες ώστε να αρχίσει κάποτε ο κόσμος να αντιλαμβάνεται πόσο κακό είναι να πετάει τα σκουπίδια του οπουδήποτε.